Over ons

SCHOOLPOINT is een deskundige en betrouwbare partner bij het produceren en inrichten van slimme werk- en leeromgevingen binnen het onderwijs en de kantoorinrichtingsbranche. SchoolPoint levert maatwerk uit eigen productie en is daardoor zeer flexibel. Hierdoor zijn wij in staat om op uw wensen in te spelen. Het assortiment wordt aangevuld met producten van gerenommeerde fabrikanten uit Europa in zowel meubilair, speelgoed als display materialen. Onze partners ontwikkelen nieuwe items special voor onze doelgroep. Waardoor ons assortiment continue blijft veranderen.

Het team van SchoolPoint volgt continue en nauwgezet de ontwikkelingen en trends binnen de onderwijsmarkt. Vanuit de jarenlang opgebouwde kennis van de markt en persoonlijke contacten met relaties en leveranciers hebben wij een breed basispakket samengesteld. Ons uitgangspunt hierbij is de vraag in de markt naar kwaliteit en scherp geprijsde artikelen. Wij zijn gespecialiseerd in schoolmeubilair, tafels, stoelen, display materialen en educatief speelgoed. Maar ook voor aanvullende producten draaien wij onze hand niet om. Onze visie is om in de toekomst een total pakket aan te bieden aan scholen.

Wij staan u graag ter zijde met een gedegen advies via onze buitendienst voor diverse inrichtingsmogelijkheden. Samen met u komen we tot een gedegen inrichtingsadvies die door ons onderbouwd wordt met een goed plan. Onze service en garantie maakt het geheel compleet. Op deze site vindt u een overzicht van de mogelijkheden die SchoolPoint u kan bieden en ook een webshop met producten die direct te bestellen zijn. Maar desgewenst maken wij een passende offerte voor u op basis van uw wensen.