Services

Services van Schoolpoint gaan verder dan alleen het leveren van bestellingen. Wij van Schoolpoint hebben service hoog in het vaandel. Wij leveren niet alleen schoolmeubilair maar willen u alle zorg uit handen nemen. Wij leveren kwaliteitsproducten welke al jaren door onze klanten als goed worden ervaren. Onze klanten zijn onder meer basisscholen, voorgezetonderwijs, kinderopvang en kinderdagverblijven.

Schoolmeubilair moet van geode kwaliteit zijn en daarom is al meubilair TUV- en GS-gecertificeerd. Ondanks al deze certificaten, kan er wel eens een probleem voordoen. Er is niets vervelender voor een klant om producten geleverd te krijgen en áls er dan wat aan mankeert geen oplossing te krijgen via een leverancier. Daarom houden wij nauw contact met onze klanten en staan wij altijd klaar om samen te kijken naar een oplossing wanneer er zich eventueel problemen voordoen.

Een van de services van Schoolpoint is dat onderdelen bij ons vrijwel altijd naleverbaar zijn, indien u iets nageleverd wilt hebben adviseren wij dan ook contact op te nemen met onze verkoopbinnendienst. Bijvoorbeeld voor sleutels die u bent kwijtgeraakt, viltdoppen die aan vervanging toe zijn, extra legborden etc. Indien u sleutels wilt bijbestellen adviseren wij u alvast de slotnummers bij de hand te hebben, dit zorgt ervoor dat u direct uw bestelling kunt plaatsen.

Het kan wel eens voorkomen dat er een bepaald product uit de productie wordt gehaald, ook dan denken wij graag met u mee wat de mogelijkheden zijn.
Kunt u bepaalde producten niet in ons assortiment vinden? Dan staan wij voor u klaar om te kijken of wij de producten toch kunnen leveren, middels andere toeleveranciers of wij gaan in overleg met onze fabrikant om zo goed op de wens van onze klant in te kunnen spelen. Met onze specialisatie in Binas meubilair starten wij graag vroeg in het proces, zodat we u kunnen adviseren welke stappen er genomen moeten worden, welke mogelijkheden er liggen en om u te helpen om eventuele bouwkosten te besparen.

Vanuit onze positie wordt alles nauwkeurig in de gaten gehouden, begeleiden wij u door het proces tot en met het moment van levering. U krijgt een kant-en-klare levering, zodra onze monteurs het pand verlaten kunt u direct van start. Ook op deze producten bewaken wij de beste kwaliteit, beste service en garanderen wij een lange naleverperiode van eventueel te vervangen of toevoegende onderdelen.

Kortom gaan wij voor een hoge service en goede kwaliteitsproducten.