Welkom in de webshop van schoolpoint, de webshop voor schoolmeubilair en houten speelgoed. Een groot aantal van onze producten kunt u hier rechtstreeks bestellen. Zo zijn onder meer houten speelgoed, houten meubilair, onze vitrines en onze display materialmen direct te bestellen en via de webshop af te rekenen. Deze producten kunnen doorgaans binnen 5-7 werkdagen geleverd worden, wanneer dit niet het geval is staat dit vermeld of nemen wij contact met u op.

De webshop voor schoolmeubilair en houten speelgoed is zowel te gebruiken door professionals als particulieren. Wij bieden graag onze producten zo breed mogelijk aan om zoveel mogelijk kinderen te vermaken met onder anndere ons houten speelgoed.

Schoolpoint is gespecialiseerd in schoolmeubilair, leerlingensets en speelgoed, maar heeft daarnaast ook een brede ervaring in routing en signing voor scholen. In de komende periode zullen wij ons assortiment verder optimaliseren om zo aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen.

De leerlingensets bestaanden uit houten tafels en stoelen, kasten, Kantineinrichting en docenten meubilair zijn momenteel alleen op aanvraag te bestellen maar zullen in de toekomst ook worden toegevoegd aan onze webshop. Evenals onze schoolplein inrichting en een uitgebreider assortiment speelgoed en leerondersteunende middelen.

Neem gerust een kijkje en als er vragen zijn horen wij het graag.

Houten speelgoed

Bakfiets

87.50

Houten speelgoed

Blokkenset standaard

19.95

Houten Meubilair

Boekenrek 3 schappen

189.95

Hulpmiddelen

Concentratiescherm

144.00187.50

Corona producten

Corona stickerset

12.50
209.95214.95
119.95
119.95

Houten speelgoed

Dijk Trike Mandje

19.95
84.95